HERMANS TAALSERVICE

OFFERTE of INFORMATIE


  Formulier

  Heeft u een vraag of wilt u een offerte?
  Door middel van onderstaand formulier kunt u de relevante gegevens en eventuele vragen aan mij doorgeven. Ik zal daarop zo spoedig mogelijk reageren.
  Zend teksten liefst als Word-document per e-mail. Uiteraard is een .pdf of gescande tekst ook prima, maar dan is het hergebruiken van de originele layout niet gegarandeerd.

  Ook een per mail gezonden opdracht of offerte-aanvraag wordt in principe binnen 24 uur beantwoord. Ik laat u zo spoedig mogelijk weten of en onder welke condities ik de opdracht kan aanvaarden. Ik behoud mij wel ten alle tijde het recht voor opdrachten te weigeren. Een vertaalopdracht is dan ook pas tot stand gekomen na mijn schriftelijke en/of telefonische bevestiging.

  Spoed - telefonische informatie

  In geval van spoed en/of wanneer u snel duidelijheid wilt hebben over een offerte, kunt het beste ook even telefonisch contact opnemen. Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Als u mij direct daarna even belt kan ik uw formulier bekijken en snel duidelijkheid verschaffen over het vervolg en de voorwaarden.

  Mijn nummer: (*31) (0)6 - 2621 0318

  Bedrijf / Organisatie:


  Contactpersoon:


  E-mailadres:


  Telefoon:


  Bericht:


   E-mail:      info@hermans-taalservice.nl
Hermans Taalserviceİ